Δίσκος κοπής κατάλληλος για ξύλο. Διαθέτει 48 δόντια, όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των δοντιών τόσο πιο ομαλή είναι και η κοπή. Η διάμετρος είναι 184mm, κατάλληλος για επαγγελματικές εργασίες που απαιτούν μεγαλύτερη επιφάνεια κοπής/λείανσης καθώς μπορεί να κόψει σε βάθος έως 7 εκατοστά.
Διαμαντόδισκος κοπής πλακιδίων και γρανίτη 115 x 7 x 1,2 x 22,2 mm Ξηράς και Υγρής κοπής Γρήγορη κοπή. Εξαιρετικά ακριβείς κοπές. Αυτοψυχόμενος. Μέγιστη επαγγελματική απόδοση. Κατάλληλος για: Πλακίδια Γρανίτη Κεραμικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Διάμετρος: 115 mm Διάμετρος Οπής: 22,2 mm Ύψος Κοπτικής Στεφάνης 7 mm Πάχος Δίσκου :1,2 mm Αριθμός Στροφών (max): 13300 rpm
Δίσκος κοπής κατάλληλος για μέταλλο. Η διάμετρος είναι 230mm, κατάλληλος για επαγγελματικές εργασίες που απαιτούν μεγαλύτερη επιφάνεια κοπής/λείανσης καθώς μπορεί να κόψει σε βάθος έως 9 εκατοστά.
Δίσκος κοπής κατάλληλος για μέταλλο. Διαθέτει 46 δόντια, όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των δοντιών τόσο πιο ομαλή είναι και η κοπή. Η διάμετρος είναι 115mm, κατάλληλος για ερασιτεχνικές και επαγγελματικές εργασίες καθώς μπορεί να κόψει σε βάθος έως 3 εκατοστά.
Ο ανθεκτικός δίσκος κοπής με εξαιρετικές τιμές απόδοσης. Βέλτιστη ικανότητα κοπής με μεγάλη διάρκεια ζωής Υψηλή αντοχή στη θραύση Δεν περιέχει σίδηρο, χλώριο και θείο (? 0,1%) Πληροί τις μέγιστες απαιτήσεις ασφαλείας του Ευρωπαϊκού προτύπου ΕΝ 12413 Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 12413
Ο ανθεκτικός διαμαντόδισκος κοπής με εξαιρετικές τιμές απόδοσης Οπή διάτρησης: 22,23 mm Ύψος τμήματος: 10 mm Αριθμός τμημάτων: 1 Stck(pcs) Σύνδεση τμημάτων: Συντηγμένο Μέγ. περιφερειακή ταχύτητα: 80 m/s
Η επιφάνεια κοπής της εταιρείας General Trade, αποτελεί την ιδανική λύση για τον οικιακό εξοπλισμό, για να τεμαχίσετε ή να ψιλοκόψετε οτιδήποτε χρειάζεται κατά την προετοιμασία ενός φαγητού. Το αρνητικό του ξύλου είναι ότι έχει την τάση να συσσωρεύει μικρόβια και η πολύχρονη χρήση του δεν ενδείκνυται, ενώ για τον καθαρισμό της πρέπει να χρησιμοποιούνται ήπια καθαριστικά, ώστε να μην προκληθούν φθορές. Για να καθαρίσετε σε βάθος το ξύλο κοπής προτείνεται να το τρίψετε με αδιάλυτο λευκό ξύδι μετά την χρήση, ενώ για να διατηρήσετε την ξύλινη επιφάνεια σε άριστη κατάσταση, προτιμήστε να κόβετε με απαλές κινήσεις και να χρησιμοποιείτε ένα ειδικό, ασφαλές για τα τρόφιμα, λάδι για τη συντήρησή της. Γενικές οδηγίες: Στην προετοιμασία μιας συνταγής προτείνεται να ετοιμάζετε πρώτα τα λαχανικά και μετά το ωμό κρέας εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την ίδια επιφάνεια. Στο τέλος πλένετε σχολαστικά την επιφάνεια κοπής. Μήκος: 45cm Πλάτος: 30cm